вторник, 8 януари 2013 г.

Забавна и свежа декорация от разноцветни копчета






Замисля ли сте се колко много обикновени неща от нашия бит могат а ни влязат в употреба за декориране на дома и създаване на уникална обстановка? Например копчетата? С тяхна помощ и доза фантазия можем да сътворим чудеса. Най-обикновени копчета могат да се превърнат в съвсем нестандартни украси на съвсем стандартни предмети. Как ли? Вижте сами!Тази подборка от идеи е за тези, които ценят оригиналността, имат чувство за хумор и предпочитат икономичните решения. Снимките не са мои, но идеите страшно много ми харесват и пробудиха въображението ми да сътворя куп други неща...















Надявам се да са ви харесали идеите, на мен ми допадат страшно много и мисля, че това е един евтин и страшно оригинален метод да внесете доза артистичност в обзавеждането на дома си. Аз със сигурност ще се възползвам :)











4 коментара:

  1. Ани, аз също съм голям фен на декорациите с копчета :) Все се каня да направя възглавничката с дървото и все не ми остава време. Скоро открих в София две места, на които има уникални копчета - като бижута и вече се шегувам, че ще трябва да си измисля нещо, което да си направя да пасва на тях :) Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхптни са идеите, ще ми кажеш ли адреса на кинкалерията с тези копченца, за които говориш? :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Не знам точния адрес, но се намира на ъгъла на ул. Иван Денкоглу и ул. Цар Асен. Мисля, че е Денкоглу №24. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Много благодаря, ще се опитам да го намеря :)

    ОтговорИзтриване